Mozartkulor
125 g nougat
250 g marsipan
200 g choklad
ca 30 st
1. Skär nougaten i 30 lika stora bitar. Rulla dem till kulor och låt
stelna i kylen.
2. Dela under tiden mandelmassan i 30 lika stora bitar som du plattar
ut tunt.
3. Lägg sedan en nougatkula på varje platta och forma mandelmassan
runt nougaten så den täcker helt.
4. Hacka chokladen i bitar och smält den i vattenbad.
5. Doppa kulorna i chokladen och lägg dom sedan på en tallrik.
1. Skär nougaten i 30 lika stora bitar. Rulla dem till kulor och låt
stelna i kylen.
2. Dela under tiden mandelmassan i 30 lika stora bitar som du plattar
ut tunt.
3. Lägg sedan en nougatkula på varje platta och forma mandelmassan
runt nougaten så den täcker helt.
4. Hacka chokladen i bitar och smält den i vattenbad.
5. Doppa kulorna i chokladen och lägg dom sedan på en tallrik.