Midsommartårtor!

Tårtbotten 
4 ägg
2 dl socker
1/2 dl mjöl 
1/2 dl kakao
1 dl potatismjöl
1 tsk bakpulver
 
1. Sätt ugnen på 175 grader. Smöra å bröa en form, med löstagbara kanter.
2. Vispa ägg å socker pösigt.
3. Blanda alla torra ingredienser i en annan bunke.
4. Sickta ner mjölblandningen i äggblandningen. Och vänd ner det med en slickepott.
5. Hälls meten i formen och grädda i 30 min. 
 
Fyllning 
 
Jordgubbsmousse 
Ingredienser 
3 gelatinblad
225 g jordgubbar
0,75 dl socker
3 dl vispgrädde
 
1. Koka upp jordgubbarna och sockret . Låt koka några min.
2. Lägg gelatinbladen i kallt vatten.
3. Tag av kastrullen från plattan, krama ur gelatinbladen. Oxh låt som smälta i jordgubbarna. Låt svalna.
4. Vispa grädden lite lätt, och blanda det med jordgubbarna.
Låt stå i kylen nån timme.
 
Garnera tårtan med grädde och en massa jordgubbar 👍👍